In de schijnwerpers bij PhotoLaP

Bisconti Case e Giardini

8 jaar geleden in 2012 ben ik gescheiden en werd ik verliefd op mijn huidige man Max.
Max leefde echter niet in Nederland maar in Rome en ik wilde graag bij hem zijn.
Ik was op dat moment net als zelfstandig fotograaf begonnen en tja op een neer reizen is niet echt handig als je werk nodig hebt. Om het toch mogelijk te maken in Rome te zijn heb ik alle Nederlanders die ik online kon vinden en die in Rome en omgeving wonen of werken aangeschreven. Ik vroeg hen of zij een Nederlandstalige fotograaf nodig hadden.

De eerste die reageerde was Coen Vreeke. Coen vond het geweldig dat ik lef had en kon zien aan mijn website en schrijven dat ik kennis van zaken had. Coen is bedrijfskundig ingenieur in Italië en heeft samen met zijn vrouw Marie-José Reynaerts het bedrijf Bisconti Case e Giardini. Coen heeft mij in contact gebracht met Laura de Rooy van ItaliaCasa . Laura heeft mij gevraagd om een workshop fotografie aan het hele team van Casa Italia te geven.
Geweldig om te doen en tja, dan blijkt dat fotograferen toch niet zo makkelijk is als het lijkt. Om een lang verhaal kort te maken, dankzij Coen en Marie-José kreeg ik mijn eerste opdracht in Italië.

In de jaren daarna heb ik contact gehouden met Coen en Marie-José en  ze zijn mij erg dierbaar geworden. De liefde voor de tuinen en de natuur is in het werk van Marie-José goed te zien.  En wij van PhotoLaP hebben de afgelopen jaren nog foto's mogen nemen van de prachtige de tuinen die zij heeft aangelegd, waaronder natuurlijk de eigen tuin van Coen en Marie-Jose. Hieronder treft u een collage van de foto's die wij voor  Bisconti Case e Giardini hebben gemaakt.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Bisconti.
https://www.bisconti.eu/nl/home.html

Wilt u ook en fotosessie in Italië of Nederland? Aarzel niet neemt u contact met ons op dan bespreken wij de mogelijkheden.