PhotoLaP Academie

Bij de PhotoLaP Academie  kunt u terecht voor diverse inspirerende fotografie gerelateerde cursussen en workshops in de studio of op locatie.
De workshops en cursussen kunnen live, maar ook online gevolgd worden.  
 

Voor wie

Iedereen die de techniek van de camera in de vingers wil krijgen;
- ZZP-ers die het beeldmateriaal op sociale media willen verbeteren.; 
- Journalisten die betere foto’s willen bij de artikelen die zij publiceren;
- Bezoekers van congressen, evenementen en beurzen als een informatieve en inspirerende workshop of lezing;
- Bedrijven die een teamuitje of  teambuilding evenement organiseren;
- Particulieren c.q. hobbyisten die meer inspiratie willen en beter willen leren fotograferen;
- Een ieder die wil leren aan de hand van de camera "mindfull" door het leven te gaan;


Er is ook maatwerk. 
Een cursus of workshop speciaal gemaakt voor uw of uw bedrijf behoord ook tot de mogelijkheden. De prijs hangt dan af van: 
-  het aantal personen dat de workshop volgt
-  tijdsduur van de workshop (onderwerp afhankelijk)
- de doelgroep 
- onderwerp van de workshop (standaard of maatwerk) 

Cursussen gegeven door PhotoLaP Professional Photographers zijn informatief, inspirerend en worden gegeven met humor. Techniek wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd zodat u voor altijd beter gaat fotograferen en  anders gaat kijken.

Voor maatwerk neem contact met ons op of boek één van onderstaande cursussen of workshops

PhotoLaP Workshops

Perfectie

De weg naar perfectie.
Het verbeteren van uw fotografietechniek. De workshop is voor bedrijven die zelf foto's nemen en gebruiken op hun website en voor sociale media. 
Dit is een workshop op maat die wij  aan diverse  bedrijven hebben gegeven zoals bijvoorbeeld aan Casa Italia te Toscane. Dit waren  
10 personen op 1 workshopdag.


Sociale media 

Een informatieve workshop aan ZZP-ers om betere foto's te kunnen maken voor de sociale media, inclusief tips om op deze wijze meer likes te krijgen. Dit is een workshop op maat zoals bijvoorbeeld de workshop "Instagram fotografie",  gegeven aan de Delftse Webshop Vereniging met 10 personen. De workshop duurde 2,5 uur. 


Mindfull Zen photolap

Mindfull 

Dit is een workshop om mindfull te leren kijken en stilstaan bij details en deze te leren vastleggen. Dit gebeurt aan de hand van een wandeling door de natuur of afhankelijk van het weer op een binnenlocatie. Deze workshop is gegeven aan diverse particulieren, groepen en bedrijven als teambuilding- uitje.Dit is een workshop op maat, zoals bijvoorbeeld de workshop gegeven aan het ICT team van het LUMC te Leiden aan
25 personen. De workshop duurde een  halve dag. Algemeen 

Een workshop waar je leert wat de techniek van de camera is. De driehoek van het licht, diafragma, sluitertijd en ISO op speelse en eenvoudige manier uitgelegd. Deze workshop is o.a. gegeven via Thema Weekend Nederland. De aanwezigen kregen opdrachten aan de hand van een stadswandeling door Gouda.  Dit was een weekend workshop voor
10 personen.
Photolap workshops teambuilding

Teambuilding 

Fotografie met Smartphone met een wedstrijdelement om het teamgevoel en de samenwerking te vergroten.

Zoals bijvoorbeeld voor de Nederlandse Ambassade en afgevaardigden van de VN te Rome. De workshop duurde een halve dag.PhotoLaP workshops teambuilding

Ik zie ik zie ......

Ik zie ik zie wat jij niet ziet. Een workshop waar dieper in wordt gegaan op het beeldmateriaal wat u nu gebruikt op uw sociale media en website en wat het over u en uw bedrijf vertelt.
Zoals bijvoorbeeld gegeven aan diverse ZZP-ers.Photolap workshops teambuilding

Jij en de Ander

Jij en de Ander: Een blik op het nemen van selfies.

Een vrolijke en informatieve afleiding op uw congres, evenement of beurs. 
Een workshop "selfies" hebben wij bijvoorbeeld gegeven op een congres voor tandartsen (100 personen), als een vrolijke noot tijdens een zware informatiedag, en tijdens twee workshops op de inspiratiedag "Jij en de Ander" in het Dominicanen Klooster in Huissen.  “Een workshop fotografie en Instagram gevolgd, was leuk en leerzaam!
 Er zat een lekker tempo in, praktische tips gekregen én gewezen op een andere manier van denken. Ook leuk om het geleerde direct in de praktijk te brengen door het ter plekke maken van een foto met feedback daarna. Ik denk dat ik vanaf nu het niveau van elke foto die ik maak op kan krikken, erg welkom in deze tijd van visuele overvloed.

Een goede investering dus, deze workshop.”
 
“Ik heb samen met mijn collega een workshop fotografie gevolgd. Ik heb het als enorm leerzaam ervaren en heb, ondanks dat ik vroeger al een cursus gevolgd had, weer dingen erbij geleerd. Esther laat je leren kijken door de lens, leert je wat je wel en niet moet doen en door haar enorm aanstekelijke enthousiasme word je op een hele mooie manier stap voor stap geïnformeerd naar het leren fotograferen. Het is een absolute aanrader om bij haar een cursus te volgen!”